BRANISLAV BORENOVIĆ: "Zbog SNSD-a je RS u izolaciji, odjednom vjerujete Schmidtu..."

Predsjednik PDP-a je ponovo demantovao tvrdnje da je opozicija tražila da Christian Schmidt smijeni Milorada Dodika.

  • Politika

  • 16. Sep. 2023  

  • 0

U Banjoj Luci je održana sjednica Glavnog odbora Partije demokratskog progresa (PDP) na kojoj je odlučeno da će Deseti redovni izborni sabor biti održan 1. oktobra.

Predsjednik stranke Branislav Borenović je nakon sjednice kazao da su svjesni činjenice da je u prethodnim godinama bilo katastrofalno upravljanje RS-om ‘za šta najveću odgovornost snosi režim okupljen oko SNSD-a’.

Dodao je da je zbog njih RS u političkoj i ekonomskoj izolaciji.

Predsjednik PDP-a je ponovo demantovao tvrdnje da je opozicija tražila da Christian Schmidt smijeni Milorada Dodika.

"Očigledno je da vama koji dolazite iz vladajućih medija taj, kako ga vi zovete, lažni visoki predstavnik odjednom govori činjenice kojima vi vjerujete", kaže Borenović i dodaje da se očigledno radi o dogovoru Schmidta i Dodika da se diskredituje opozicija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...