PIKSI STOJKOVIĆ UTUČEN NAKON JOŠ JEDNOG PORAZA SRBIJE: "Nismo to zaslužili..."

Srbija je sada druga na tabeli sa 10 bodova iz šest mečeva, Mađarska je prva sa 13, dok je Crna Gora na trećoj poziciji i osam poena.

  • Sport

  • 15. Okt. 2023  

  • 1

Fudbalska reprezentacija Mađarske savladala je ekipu Srbije sa 2:1 u šestom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tako su Mađari nanijeli veliki udarac „Orlovima“ koji će u narednom meču igrati protiv Crne Gore (17. oktobar) u meču koji će odlučiti idu li na Europsko prvenstvo ili ne.

Selektor Dragan Stojković Piksi oglasio se nakon utakmice.

„Niko ne voli da gubi, ali kad ovako izgubite vidite koliko igračima teško pada, sve su uradili što sam im rekao. Imali smo dominaciju, momenat je odlučuio na koju ćemo stranu, nismo zaslužili ovo. Mađari idu dalje, tukli su nas dva puta, zasluženo su otišli dalje, ali mi i dalje sve držimo u svojim rukama. Sve se odlučuje protiv Crne Gore, svjesni su svi šta nas očekuje, nije potrebna neka posebna priprema“, bila je prva reakcija Piksija nakon poraza.

Srbija je sada druga na tabeli sa 10 bodova iz šest mečeva, Mađarska je prva sa 13, dok je Crna Gora na trećoj poziciji i osam poena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...