BABY LASAGNA BI EUROSONG MOGAO DOVESTI U SUSJEDSTVO: Hrvatska je tokom marta bila prva na...

(...) kladionicama koje predviđaju pobjedu na Eurosongu.

  • Estrada

  • 03. Maj 2024  03. Maj 2024

  • 0

Nakon objavljenih kratkih snimaka sa prvih proba za nastup na Eurosongu, manje od sedmicu pred početak takmičenja, kladionice su se promijenile i Hrvatska je ponovo na prvom mjestu kao zemlja koja ima najviše šansi da pobijedi ove godine.

Hrvatska je tokom marta bila prva na kladionicama koje predviđaju pobjedu na Eurosongu. U jednom trenutku susjede je prestigla Švicarska i rodno neutralni predstavnik te zemlje - Nemo.

Međutim, nakon održanih prvih proba, kada je publika vidjela kako izgledaju nastupi takmičara, došlo je do velikih promjena na vodećim pozicijama.

Švicarska je sa prvog, pala na drugo mjesto. Hrvatska se ponovo vratila na prvo mjesto.

Na trećem mjestu se nalazi Ukrajina, a potom Italija i Holandija, koje su također zemlje koje važe za favorite.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...