HOROR NA SJEVEROISTOKU BiH: Cure detalji krvoprolića u Modriči, hladnokrvno je...

Iz policije navode da je u toku kriminalističke obrade hladno i bez emocija opisao sve pojedinosti krivičnog djela.

  • Hronika

  • 25. Okt. 2023  

  • 0

Osamnaestogodišnji Amir Hasanbašić priznao je ubistvo svoje nane Mensure Hasanbašić, potvrdio je načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković. Podsjećamo, ubistvo je počinjeno u nedjelju u Modriči, a motiv je koristoljublje.

Osumnjičeni je prilikom saslušanja naveo da je nakon izvršenja krivičnog djela popio deset tableta za smirenje. Iz policije navode da je u toku kriminalističke obrade hladno i bez emocija opisao sve pojedinosti krivičnog djela.

“Lice je sinoć u 22 h sprovedeno uz izvještaj dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva gdje će dežurni tužilac da stavi prijedlog za određivanje pritvora. Dva lica koja su bila u društvu s osumnjičenim A. H. su puštena na slobodu i ne mogu se dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela”, naveo je Radinković.

Više u prilogu FTV-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...