CURE DETALJI HAPŠENJA U ISTOČNOM SARAJEVU I BANJOJ LUCI: Među uhapšenima i sin Rate Spajića, a najzvučnije ime je…

Ova dva bizarna podatka pokazuju u kolikoj mjeri su razgranate narkomreže po cijeloj Republici Srpskoj.

  • Hronika

  • 15. Nov. 2023  

  • 0

Najzvučnije ime među uhapšenim zbog trgovine narkoticima je Peđa Spaić (sin Rate Spaića, koji je likvidiran 04.03.2006. godine, u restoranu u naselju Toplik u Istočnom Novom Sarajevu).

Spaić je novac od prodaje kamenoloma uložio u izgradnju stambeno-poslovnih objekata na području Budva-Rafailovići u Crnoj Gori.

Interesantno je uhapšeni Đorđe Milić, radio je kao varilac, a Dragomir Pandurević je poštar. Milić je, nakon posla varioca, radio, takođe, kao poštar.

Ova dva bizarna podatka pokazuju u kolikoj mjeri su razgranate narkomreže po cijeloj RS, piše Slobodan Vasković.

Mediji su naveli da su uhapšeni Igor Cicović, Danilo Cicović, Đorđe Cicović, Boriš Mitrović, Emina Mašić, Dalibor Bambarez, Milan Međo, Dragomir Pandurević, Bojan Rističević, Đorđe Milić, Danijel Stjepandić, Aleksandar Hršum, Boris Kravljača, Peđa Spaić, a u Banjaluci Boris Mitrović zvani Gilmar.

Svi oni uhapšeni su na osnovu dešifrovanja Sky aplikacije u saradnji sa EUROPOL-om.

Svi oni su pripadnici narkoklana Darka Eleza koji je u zatvoru, a najveći broj njih su u narkokrugovima tek “sitne ribe”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...