BAZDULJ STAO UZ VUČIĆEV REŽIM: "To što radei Đilas i opozicija, to rade samo diktatori!"

U julu 2021. godine, Bazdulj je izabran za člana Nadornog odbora Javnog servisa Srbije a tu je pozivciju navodno zaslužio stavovima kojim povlađuje Vučićevom režimu. 

  • Regija

  • 19. Nov. 2023  

  • 9

Publicista i pisac iz Travnika, Muharem Bazdulj, koji već duže vremena živi i radi u Beogradu, zauzeo je stranu pred izbore u Srbiji 17.decembra. 

Kako piše srbijanski tabloid Informer blizak Vučiću, Bazdulj je "ukazao na laži i otkrio na koji način koalicija okupljena oko Dragana Đilasa obmanjuje birače". 

"Šta im znači to da će oduzimati nacionalnu frekvenciju? To je proces, moraš prvo u Skupštini da promeniš članove REM-a, pa da se ti članovi REM-a saglase. A oni kažu, mi ćemo to uraditi prvi dan! To možeš da uradiš prvog dana jedino kao diktator a sve vreme optužuješ Vučića da je diktator! Poenta demokratije su procedure a oni ljude ovim obmanjuju. Ja nikada nisam gledao rijalitije, to je glup program, ali praviti ideju da je dečko od 10 godina, koji nikakvu televiziju ne gleda, da postoji uzročno-posledična veza između Zadruge i Parova i jedne retke duševne patologije koja je i na globalnom nivou izuzetak tog tipa, to je pogrešno!", rekao je Bazdulj. 

alt

U julu 2021. godine, Bazdulj je izabran za člana Nadornog odbora Javnog servisa Srbije a tu je pozivciju navodno zaslužio stavovima kojim povlađuje Vučićevom režimu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...