CRNOGORSKI MEDIJI JAVLJAJU: Spajić spreman predložiti da se odgodi popis stanovništva za četiri dana

Kaže i da je Monstat saopštio da imaju "dovoljan broj popisivača".

  • Regija

  • 29. Nov. 2023  29. Nov. 2023

  • 0

Premijer Crne Gore Milojko Spajić poručio je da nema razloga za odlaganje Popisa stanovništva, ali kako dodaje spreman da ponudi odlaganje početka popisa za četiri dana.

Kako prenosi Portal RTCG, on je kazao da će danas da razgovara sa predstavnicima parlamentarne većine, te da je spreman DPS-u da pošalje ponudu da se popis odgodi za četiri dana do 3. decembra.

"I da vidimo da li su namjere dobre ili loše", istakao je Spajić i dodao da postoji maksimalan nivo kontrole.

"Svaka tačka sporazuma koji smo potpisali je do kraja ispunjena", saopštio je premijer novinarima u Ulcinju.

Kaže i da je Monstat saopštio da imaju "dovoljan broj popisivača".

"Danas je Monstat i specifikaciju za softver predstavio", napomenuo je Spajić.

Pobjeda podsjeća da je ranije danas direktor Uprave za statistiku (Monstat) Miroslav Pejović kazao je da Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Crnoj Gori počinje sjutra i da su obezbijeđeni svi uslovi za njegovo sprovođenje. On je pozvao građane da učestvuju u tom procesu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...