PLENKOVIĆU, GDJE GA NAĐE: Svi biseri smijenjenog hrvatskog ministra rodom iz Sarajeva…

Po čemu će se, osim po semaforu, pamtiti smijenjenog hrvatskog ministra Davora Filipovića?

  • Regija

  • 13. Dec. 2023  

  • 0

Neušminkani doktor s Harvarda, neprepoznati vizionar: Po čemu će se, osim po semaforu, pamtiti smijenjenog hrvatskog ministra Davora Filipovića, inače rodom iz Sarajeva?

"A ko je bio Davor Filipović, to već znamo. Uglavnom ga pamtimo ne po mudrim odlukama nego po gafovima. Jednom je ispričao da je 20 minuta u Americi čekao semafor, za Direkt je rekao da bi napravio tvornicu cjepiva za karcinom, a postao bi čovjek i gradonačelnik Zagreba da ga ja namjerno i maliciozno nije ponizila novinarka jer ga je zabunom nazvala krivim imenom", navodi se u najavi priloga RTL TV-a

Kratki video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...