HLADAN TUŠ ZA ALEKSANDRA VUČIĆA: Oglasio se Branimir Nestorović –„Moram da razočaram predsjednika…“

Kandidat te liste za gradonačelnika Beograda Aleksandar Jerković je naglasio da su cijelu izbornu kampanju u Beogradu iznijeli putem društvenih mreža.

  • Vijesti

  • 18. Dec. 2023  18. Dec. 2023

  • 2

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" doktor Branimir Nestorović rekao je na konferenciji za medije u izbornom štabu te liste da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu. On je dodao da "mora da razočara" predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Mogu da obećam da nećemo iznevjeriti ljude koji su glasali za nas. Računamo da ćemo rasti i da ćemo za izvjestan period postati dominantna politička snaga u Srbiji“, rekao je Nestorović.
On je po pitanju izbora u Beogradu rekao da taj pokret ne razmišlja o koaliciji i da će podržati svaki konstruktivan prijedlog u Skupštini grada.

 „Mislim da će biti jako teško formirati gradsku vlast. Biće novih izbora vjerovatno brzo. Mi nećemo podržati ni jednu stranu“, naglasio je on.

Kandidat te liste za gradonačelnika Beograda Aleksandar Jerković je naglasio da su cijelu izbornu kampanju u Beogradu iznijeli putem društvenih mreža.

On se zahvalio svima koji su preko društvenih mreža širili objave i pomogli da se čuje za njih.

„Nismo dobili odgovorajući prostor u kampanji za Beograd“, istakao je Jerković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...