NESTOROVIĆ SE OBRUŠIO NA VUČIĆA I DAČIĆA: "Predaja Kosova bez ispaljenog metka – makar i bez potpisa – je sramota koja se neće moći oprati"

U saopćenju ocjenjuju da "današnja izdaja i sramota koju doživljavamo na Kosovu je bez presedana".

  • Regija

  • 04. Feb. 2024  04. Feb. 2024

  • 9

"Na Kosovu je u toku bespoštedni teror zapadnih sila protiv preostalog srpskog naroda", navodi stranka "MI – Glas iz naroda”, na čijem je čelu Branimir Nestorović, u saopćenju.

"Međutim, imaju saučesnike. Ili bolje rečeno, kolaborante – vladajuću SNS-SPS koaliciju. I u Drugom svjetskom ratu se znalo ko su bili okupatori i agresori, a ko kolaboranti", navodi se. 

U saopćenju ocjenjuju da "današnja izdaja i sramota koju doživljavamo na Kosovu je bez presedana". 

Za izjavu predsjednika Srpske liste Zlatana Eleka da je u toku “Oluja bez ispaljenog metka” kažu da to nije uobičajena “alibi-žalopojka” predstavnika vlasti, već i “buduća optužnica”. 

"Predaja Kosova bez ispaljenog metka – makar i bez potpisa – je sramota koja se neće moći oprati", dodaju u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...