DRAGAN BURSAĆ, SVE PO SPISKU: „Bosanski Srbin, dualno biće koje je sa zapadne strane Drine narod, a kad pređe na istok da po zadatku za 50 maraka…“

Boris Tadić dijelio srbijanska državljanstva po RS-u kao da sui klikeri, poručio je Bursać, komentirajući na društvenim mrežama "otkriće" iz Srbije.

  • Društvo

  • 18. Dec. 2023  

  • 2

Dragan Bursać, novinar i kolumnist iz banje Luke komentirao je na društvenim mrežama rezultate izbora u susjednoj Srbiji.

- Ljudi zasto bi neko glasao za četnike iz Srbije protiv nasilja, kad već ima četnike na vlasti? Zašto bi glasao za putinovce, litijaše, nedavače Kosova, mobilizatore i ostale nacoše u “opoziciji” kad već ima takve ne poziciji moći? Jel vi znate kome ste se obraćali i što se pukli?

Bosanski Srbin, dualno biće koje je sa zapadne strane Drine narod, a kad pređe na istok da po zadatku za 50 maraka glasa za Vučića, iznenada postane građanin.

Zar je moguće da Srbijanci ovo ne znaju??? A, Boris Tadić dijelio srbijanska državljanstva po RS-u kao da sui klikeri, poručio je Bursać, komentirajući na društvenim mrežama "otkriće" iz Srbije.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...