DODIK PODRŽAO STEVANDIĆA: "Nasilno ponašanje se ne može tolerisati"

On je naglasio da Stevandić radi odgovoran posao i da ima njegovu podršku da osigura nesmetan rad Narodne skupštine.

  • Politika

  • 23. Dec. 2023  

  • 1

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik poručio je da se ne smije dozvoliti da Narodna skupština postane mjesto za fizičke obračune i da se nasilno ponašanje nekoliko poslanika opozicije ne može tolerisati.

"Narodna skupština predstavlja mjesto gdje narodni poslanici i u žestokim verbalnim duelima zastupaju svoje političke stavove, ali se ne smije dozvoliti da postane mjesto gdje se može fizički obračunavati“, izjavio je Dodik.

Dodik je istakao da pokušaj da se spriječi predsjednik Skupštine Nenad Stevandić da prođe kroz salu je nedopustivo nasilno ponašanje nekoliko poslanika opozicije koje se ne može tolerisati.

On je naglasio da Stevandić radi odgovoran posao i da ima njegovu podršku da osigura nesmetan rad Narodne skupštine.

„Nenad Stevandić je apsolutno u pravu kada tvrdi da neće biti dozvoljeno grupi poslanika, patoloških tipova sa šifrom, da se agresivno ponašaju u Narodnoj skupštini“, napisao je Dodik na društvenoj mreži „Iks“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...