EDIN DŽEKO JE GOVORIO ISTINU: Blamažu Galatasaraya i Icardija sada vidi cijeli svijet…

Varnice na terenu nisu izostale, a sve se nastavilo i nakon što je utakmica završena.

  • Sport

  • 25. Dec. 2023  

  • 0

Treće poluvijeme između Fenerbahčea i Galatasaraya preselilo se na društvene mreže.

Varnice na terenu nisu izostale, a sve se nastavilo i nakon što je utakmica završena.

Prašinu je podiglo saopćenje Galatasarayja koji je objavio fotografiju Maura Icardija s masnicom ispod oka s tvrdnjom da je istu zaradio nakon što ga je udario jedan igrač Fenera, te su poručili da je to bio čist penal za njihov tim.

Međutim, to je pokrenulo lavinu kritika na račun Galatasarayja i Icardija jer je svima jasno da iz takvog duela nije mogao da dobije baš takvu povredu.

U sve se uključio i Edin Džeko koji je ostavio komentar Fabriziju Romanu koji je prenio saopćenje Galatasarayja, te je bh. napadač objasnio šta se zapravo desilo.

Icardi je povredu zadobio na potpuno drugačiji način, a Džeko je to znao jer je bio na samo metar od njega kada se sve desilo.

Naime, argentinski napadač se zabio u stativu gola Fenerbahčea nakon jednog prekida zbog čega je zadobio masnicu ispod oka.

Zbog toga je mnogima nevjerovatno da je Galatasaray pokušao da to predstavi na totalno drugi način.

Trenutak kada se Mauro Icardi zabio u stativu Fenerbahčeovog gola pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...