NIKŠIĆ PRIMIO DELEGACIJU FK ŽELJEZNIČAR: Razmotriti podršku projektu proširenja kapaciteta i modernizacije Stadiona Grbavica

Predstavnici Željezničara informisali su premijera o procesima stabilizacije poslovanja Kluba.

  • Sport

  • 28. Dec. 2023  28. Dec. 2023

  • 0

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić primio je delegaciju Fudbalskog kluba Željezničar.

Predstavnici Željezničara informisali su premijera o procesima stabilizacije poslovanja Kluba, saradnji sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije kao i statusom projekta rekonstrukcije Južne tribine Stadiona Grbavica.

Premijer Nikšić je istakao opredjeljenje Vlade FBiH da pruža kontinuiranu podršku unapređenju sportske infrastrukture u Federaciji kao i spremnost da razmotri eventualnu podršku projektu proširenja kapaciteta i modernizacije Stadiona Grbavica kao potencijalnog doma fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz FK Željezničar.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...