DOSTA MU JE GRIJANJA KLUPE: Reprezentativac BiH Rade Krunić napušta Milan i seli u redove velikana...

Dva ex-yu igrača stižu u januaru.

  • Sport

  • 01. Jan. 2024  01. Jan. 2024

  • 0

Turski mediji objavili su kako je Fenerbahce napravio prve korake ka dovođenju crnogorskog reprezentativca Stefana Savića (32).

Fenerbahce je već u pregovorima sa Savićevim agentima, a poslana je i zvanična ponuda Atletico Madridu.

Fenerbahce tako širi koloniju igrača za ex-yu prostora jer je navodno već dogovoren i transfer Radeta Krunića (30).

Fočak je bio neizostavan dio prve postave Milana već dvije godine, no u posljednjih šest utakmica nije dobio ni minutu na terenu te je utakmice gledao s klupe.

Tuski mediji tvrde da je reprezentativac BiH na izlaznim vratima velikana iz Milana, te kako će se uskoro zaputiti prema Istanbulu.

U Fenerbahceu je već bh. kapiten Edin Džeko, te Srbijanac Dušan Tadić i hrvatski reprezentativni golman Dominik Livaković.

Fenerbahce za cilj ima titulu prvaka Turske, a solidno kotiraju i u Konferencijskoj ligi u kojoj čekaju protivnike nakon baraža.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...