REAGOVAO I REIS ISLAMSKE ZAJEDNICE CRNE GORE RIFAT FEJZIĆ: "Dritan priča priču za sarajevsku čaršiju, a onda na Jahorini sa Dodikom"

Dritan Abazović i Milorad Dodik na Jahorini danas

  • Regija

  • 13. Jan. 2024  

  • 2

Na društvenim mrežama danas se pojavila fotografija na kojoj, kako to tvrde korisnici, bivši premijer Crne Gore i lider URE Dritan Abazović sjedi sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. 

To je komentarisao reis Islamske zajednice Rifat Fejzić. 

"Sinoć na Face TV Dritan Abazović priča priču za sarajevsku čaršiju, a onda Jahorina sa kim drugim nego sa Dodikom.

Kako bješe ono ako laže koza ne laže rog ili Vuk. Ili što bi bivši premijer rekao "svako nosi svoj krst i ja ga časno nosim", e vala časnije ne može biti Dritane", piše u objavi Fejzića na mreži Twitter. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...