"NEMAM DRUGO OBJAŠNJENJE": Roditelji pokojne Andrijane Lazić pod sedativima nakon tragedije, otac iznio sumnje kako je ona poginula

"Kroz kuću nam je prošlo na hiljade ljudi. Mog anđela više nema, to je sada sve što znam", rekao je s knedlom u grlu Nebojša

  • Hronika

  • 20. Jan. 2024  

  • 0

Nebojša Lazić, otac pjevačice Andrijane Lazić koja je nastradala u 28. godini, padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, rekao je da su Andrijanina majka Ljilja i on van sebe, te da im sedativi pomažu da se nose sa cijelom situacijom.

"Moja supruga i ja smo van sebe. Djelujem smireno ljudima, ali ja spavam na svaka tri sata jer smo na sedativima. Primamo injekcije ujutru i uveče, pa nas to drži. Samo mi znamo kako nam je! Ovo je šok, ne bih nikome mogao tako nešto da poželim. Kroz kuću nam je prošlo na hiljade ljudi. Mog anđela više nema, to je sada sve što znam", rekao je s knedlom u grlu Nebojša za Republiku.

"Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, poslije je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću. To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i rijetko kad smo ga puštali unutra. On je predosjetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Vidjeli smo da psu idu suze, nismo mogli da vjerujemo. Pitajte i komšije, oko 2.000 ljudi mi je do danas prošlo kroz kuću, svi su vidjeli isto što i ja. Evo i sad vidite kako je tužan, sve je predosjetio. Inače, mislim da je pala sa terase kad je pokušavala da uradi selfi. Uslijedio je vjerovatno napad astme, pa je tako pala preko ograde. Nemam drugo objašnjenje – rekao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...