ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA IZ KREMLJA, O OVOME NIKO NA GLAS NE SMIJE PRIČATI U RUSIJI: Vladimir Putin se nalazi u vezi sa 32 godine mlađom kćerkom svoje bliske saradnice

Putin navodno ima i dvoje djece iz tajne veze sa gimnastičarkom Alinom Кabaevom (40) koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju. Njihovu vezu otkrio je nedavno preminuli opozicionar Aleksej Navaljni.

  • Evropa

  • 19. Feb. 2024  

  • 0

Ruski predsjednik Vladimir Putin nalazi se prema nezvaničnim informacijama u emotivnoj vezi sa 32 godine mlađom kćerkom bliske saradnice!

Mnogi zapadni mediji, među kojima su New York Post i Mirror, jedan za drugim dovode ruskog predsjednika u romantičnu vezu sa Ekaterinom Mizulinom. Informacija o navodnoj vezi Putina i Mizuline potekla od prije nekoliko dana sa ruskog Telegram kanala Kremlevskaja tabakerka.

"Naši izvori su izuzetno oprezni, jer niko ne može da 100 posto potvrdi da se nalaze u vezi, međutim, postoji razlog da se vjeruje da se Vladimir Vladimirovič nedavno zbližio sa Ekaterinom Mizulinom. Posljednjih nekoliko Mizulinih susreta sa studentima obilježili su neprijatni trenuci nakon čega je predsjednik lično pozvao Mizulinu umirujućim riječima. Nemamo razloga da kažemo da postoji afera između Putina i Mizuline, međutim, nekoliko sagovornika je na pitanje o njihovoj vezi pokušalo da izbjegne odgovor argumentacijom da je 'bolje da ne pričamo' o tome", navodi Kremlevskaja tabakerka.

alt

Katja Mizulina, koja ima 39 godina, diplomirala je na školi za orijentalne i afričke studije na londonskom univerzitetu 2004. godine, a trenutno je šefica ruske Lige za bezbjedni internet. Miror, međutim, tvrdi da je Mizulina zapravo zadužena za cenzuru na društvenim mrežama.

"Prvo ćemo očistiti Ukrajinu od nacista i bandita i potom ćemo doći do Googlea i Wikipedije", navodno je rekla jednom prilikom.

Ligu za bezbjedan internet, navodni nezavisni ruski list Novaja gazeta, finansijski podržava ultranacionalistički milijarder Кonstantin Malofejev.

alt

FOTO: NOT SUPPLIED / WILLWEST NEWS / PROFIMEDIA

Pojedini kritičari ruskog predsednika komentarišu da Mizulina ima upadljivu sličnost sa drugim ženama koje su ranije dovođene u vezu sa Putinom. Olga Romanova, borac za ljudska prava iz Rusije, navodi za ukrajinske medije da je Katja Mizulina po Putinovom ukusu.

"Taj Barbi tip mu je oduvijek veoma dobro pristajao", rekla je Romanova za ukrajinski Кanal 24.

alt

FOTO: NOT SUPPLIED / WILLWEST NEWS / PROFIMEDIA

Mizulina je inače kćerka senatorke Elene Mizuline (69) koja je vatreni pristalica šefa ruske države. Elena Mizulina je ranije radila kao prevodilac u zvaničnim ruskim delegacijama u Кini. Otac Katje Mizuline je filozof i jedan od vodećih ruskih akademika Mihail Mizulin (69).

alt

FOTO: SEFA KARACAN / AFP / PROFIMEDIA

Putin je ranije bio oženjen bivšom stjuardesom Ljudmilom Putinom od 1983. do 2014. godine sa kojom ima dvije kćerke.

Navodno ima i dvoje djece iz tajne veze sa gimnastičarkom Alinom Кabaevom (40) koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju. Njihovu vezu otkrio je nedavno preminuli opozicionar Aleksej Navaljni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...