CURE DETALJI ISTRAGE HORORA U NOVOM SADU: U toku je obdukcija tijela i toksikološke pretrage, sumnja se na…

Policija, u ovom trenutku, razmatra motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

  • Hronika

  • 03. Mar. 2024  

  • 0

Policija je utvrdila da su tijela dece pronađena sinoć tokom uviđaja u Novom Sadu djeca supružnika koji su izvršili samoubistvo skokom sa solitera na Bulevaru cara Lazara br 7.

Kako javljaju srbijanski mediji, u toku je obdukcija tijela i toksikološke pretrage.

Policija, u ovom trenutku, razmatra motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

S tim u vezi, policija vještači predmete koji su uzeti iz kuće u kojoj je živio stradali bračni par. Na licu mjesta u kući u kojoj su supružnici živjeli i gdje su pronađena tijela otkriveni su predmeti i zapisi koji ukazuju da je u pitanju ritualno ubistvo.

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu djecu otišli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7 i skokom sa krova presudili sebi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...