DETALJI HORORA: Muškarac koji se bacio sa mosta policajcima priznao da je ubio svoju ženu

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, N.T. je rekao da je ubio ženu.

  • Hronika

  • 11. Mar. 2024  

  • 0

Muškarac N.T. koji je danas oko 17 sati skočio u Dunav sa Klisanskog mosta u Novom Sadu, priznao je policajcima koji su pokušavali da ga odgovore, da je ubio svoju ženu, prenosi Nova.rs.

Kako Telegraf saznaje, muškarac koji je danas pokušao samoubistvo je ubio i svoju suprugu na jeziv način. On joj je bušilicom izbušio glavu.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, N.T. je rekao da je ubio ženu.

Podsjetimo, N.T je prije skoka oko sebe vezao lance i betonski blok, te je skočio sa Temerinskog mosta, javlja Telegraf.rs.

On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...