"DJEČAK JE BIO PRESLADAK, IMAO LOKNICE, VOZIO BICIKL"; SESTRIČINA VLASNIKA KUĆE TUGE: "Da je ujak živ, ponovo bi umro"

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu djecu otišli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7 i skokom sa krova presudili sebi.

  • Hronika

  • 03. Mar. 2024  03. Mar. 2024

  • 0

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je prekjuče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tijela dvoje djece, a komšije su ispričale da su ranije viđali M.P.S. i njenu djecu, dok voze bicikl.

"Viđala sam M.P.S, dok je bila trudna tada je šetala starijeg sina, i nije mi djelovala čudno. Od kad je rodila drugu bebu, nisam ih vidjela pola godine. Stariji dječak je bio prekrasan, imao je lokne, viđala sam ga da vozi biciklić. Žena nije radila, a supruga sam često sretala, nikad se ne bi ni javio, izlazio je sa rancem na leđima. Išao je rano ujutru već na posao. Nisam ih dugo vidjela, mislila sam da ne žive više ovdje", ispričala je komšinica za Alo.rs.

Podsjetimo, policija je utvrdila da su tijela djece pronađena sinoć tokom uviđaja u Novom Sadu djeca supružnika koji su sinoć izvršili samoubistvo skokom sa solitera na Bulevaru cara Lazara br 7.

Oni u ovom trenutku, razmatraju motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

Na licu mjesta u kući u kojoj su supružnici živjeli i gdje su pronađena tijela otkriveni su predmeti i zapisi koji ukazuju da je u pitanju ritualno ubistvo.

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu djecu otišli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7 i skokom sa krova presudili sebi.

Sestričina vlasnika kuće u kojoj je živjela porodica istakla je da je on preminuo u januaru u Švedskoj, a da je ovo dočekao ponovo bi umro.

"Da je ujak ovo doživjeo to bi ga ubilo. Svima nam je preteško jer dječici nismo nikako pomogli", tiho priča rođaka za Alo! Kako ističe rođaka vlasnika, on će biti sahranjen ovih dana u Novom Sadu.

"Zbog papira, tijelo nismo mogli ranije da dopremimo. Sahranit ćemo ga ovih dana", rekla je rođaka vlasnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...