SRAMNI GOVOR PRED SPALJIVANJE LUTKE U HERCEG NOVOM: "Produkljanski Grk, predstavnik savremene crnogorske fekalne književnosti" (VIDEO)

"On ne upotrebljava glavu u savjetovanju, nego prkno – šireći svoj smrad savjetuje predsjednika..."

  • Regija

  • 03. Mar. 2024  

  • 1

U Herceg Novom večeras je održan je sramni govor pun najprizemnijih uvreda pred skandalozno spaljivanje lutke koja je simbolizovala književnika i kolumnistu CdM-a Andreja Nikolaidisa.

“Smrad ulazi na vrata predsjednika narodne Skupštine đe postaje savjetnik.On ne upotrebljava glavu u savjetovanju, nego prkno – šireći svoj smrad savjetuje predsjednika. Nepodnošljivi smrad se širi i u školstvo gdje zabranjuje Njegoša, Andrića i druge pisce. A razlog je kako on to kaže evo vam program školske lektire i biblioteke pune su Andrićevish smećarskih mudroserija i Njegoševih kvazi filozofskih masturbacija nad sudbinom nacije i vjere. Loše mišljenje iznosi i za Dostojevskog. Izjavljuje da je Njegoš genocidan na peru, a Sveti Petar Cetinjski na djelu! Njegov smrad nezaobilazi ni Herceg Novi. Ovaj dželatov šegrt, produkljanski Grk, predstavnik savremene crnogorske fekalne književnosti, udesetostručio je dozu smrada da bi skrenuo pažnju na sebe”, sramne su riječi “tužteljke” karnevala.

Video: Portal Press

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...