NATAŠA KANDIĆ KOMENTIRALA PREZENTACIJU "DOSIJEA SVETOZAR ANDRIĆ": "Svjedočenje Nedima Salaharevića treba slušati..." (VIDEO)

... sve dok se ne počnemo stidjeti"

  • Društvo

  • 03. Mar. 2024  

  • 0

Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo Beograd, prokomentarisala je na društvenoj mreži X prezentaciju "Dosijea Svetozar Andrić" i svjedočenje Nedima Salaharevića.

Na ovoj društvenoj mreži ona je napisala:

"Svjedočenje Nedima Salaharevića o Vlasenici i bratu, mladom košarkašu koga je posljednji put vidio kada su ga uveli u logor Sušicu, koji je osnovao Svetozar Andrić, bi trebalo slušati u školama, fakultetima u Narodnoj skupštini dok se ne počnemo stidjeti".

Polovinom prošle sedmice je u Medija centru u Beogradu predstavljen "Dosije Andrić". 

alt

Ratni zločinac Svetozar Andrić trenutno je član Skupštine Grada Beograda

Svetozar Andrić je svojom naredbom osnovao zloglasni logor Sušica, a kasnije je bio komandant 1. Birčanske brigade VRs. Godinama živi i radi u Beogradu.

Trenutno je član Skupštine Grada Beograda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...