SLAŽETE LI SE: Četiri horoskopska znaka koja vole svoje ljubimce više od partnera

Evo o kojim je znakovima riječ.

  • Zabava

  • 09. Mar. 2024  

  • 0

Povezanost između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika teško je objasniti onima koji nisu u sličnoj situaciji. Životinje svojim vlasnicima mogu u svega nekoliko sekundi uljepšati i najtužniji dan, dok njihovi partneri to ponekad ne mogu učiniti.

Zato se čini da ljudi rođeni u ovim znakovima puno više vole svoje ljubimce nego partnere. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Za Rakove je ljubav prema njihovim ljubimcima duboka i neizmjerna. Vrlo se lako mogu povezati sa svojim ljubimcima, koje doživljavaju kao članove obitelji. Svoje ljubimce vole više od partnera jer znaju da ih ljubimci nikada neće iznevjeriti, uvijek su tu i bezuvjetno ih vole.

Vaga

Ljubimci predstavljaju posebna stvorenja u životu Vaga. Za njih su to životinje koje im pružaju bezuvjetnu ljubav i podršku bez ikakvih drama i komplikacija. Puno više vole slobodno vrijeme provoditi s ljubimcima nego s partnerima jer znaju da će ih ljubimci usrećiti čim ih ugledaju.

Bik

Za Bikove su ljubimci nezamjenjivi izvor radosti i utjehe u teškim trenucima. Kada su tužni, Bikovi će se prije okrenuti svojim ljubimcima i potražiti utješni zagrljaj nego što bi to učinili s partnerima. Svjesni su da njihovi partneri možda neće uvijek biti podrška kakvu priželjkuju, što neće biti slučaj s njihovim ljubimcima.

Ovan

Kućni ljubimci za Ovnove su više od životinja, to su njihovi partneri u pustolovinama i svim životnim avanturama. Njihova povezanost s kućnim ljubimcima ponekad može biti toliko snažna da se partneri osjećaju kao da Ovnovi više vole ljubimce nego njih, piše Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...