AKRAPOVIĆ NAJAVIO UTAKMICU PROTIV ZVIJEZDE 09.: "Primarni cilj je uzimanje bodova, ne želimo podcijeniti ekipu" (VIDEO)

Željezničar će u okviru 22. kola WWin Lige BiH gostovati Zvijezdi 09.

  • Sport

  • 09. Mar. 2024  

  • 0

Ovu utakmicu je najavio trener Željezničara Bruno Akrapović.

"Nakon euforične utakmice uvijek je za jednog trenera teško spustiti igrače na zemlju, ne kažem da nam je to bio primarni cilj, ali radili smo na tome da ozbiljnosti na treningu ne nedostaje i da se okrenemo sljedećem protivniku. Momci su to shvatili. Iako nam fali dosta igrača zbog kartona i povreda, mislim da imamo dovoljno igrača da napravimo jednu jaku jedanaestorku koja će istrčati na teren. 

Primarni cilj je uzimanje bodova, ne želimo podcijeniti ekipu i gledati stanje na tabeli. Izgledali su dobro protiv Zrinjskog i Sarajeva i to nije slučajno. Igraju kući, pokušavaju da igraju, na nama je da se odupremo našim stilom igre, da ne odustajemo od toga i da izvučemo dobar rezultat", rekao je Akrapović.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 14:00 sati uz direktan prijenos na Areni Sport.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...