BRUNO AKRAPOVIĆ NAJAVIO UTAKMICU PROTIV PLEMIĆA: "Gledamo samo pozitivno naprijed, to želim igračima usaditi u glavu..." (VIDEO)

Utakmica između Zrinjskog i Željezničara se igra sutra od 16 sati. 

  • Sport

  • 15. Mar. 2024  

  • 0

Željezničar će u okviru 23. kola WWin Lige BiH gostovati Zrinjskom.

Utakmicu je najavio šef struke, Bruno Akrapović.

Akrapović je rekao kako su očekivanja od utakmice sa Plemićima kao i uvijek sa njegove strane pozitivna, te je dodao kako je bilo mnogo razgovora, analiziranja, priče sa ekipom i traženja uzroka za posljednju utakmicu koju su Plavi negativno završili.

"Očekivanja su kao i uvijek s moje strane pozitivna. Ekipa je imala mnogo, mnogo razgovora gdje smo analizirali, pričali i tražili uzroke za zadnju utakmicu koju smo negativno završili. Mislim da su igrači shvatili o čemu se radi, mislim da taj efekat priče i razgovora i zdravog razuma će donijeti svoje rezultate, da ćemo pokazati dobre rezultate protiv Zrinjskog, protiv ekipe koja nije napravila rezultate koji su u njihovoj kvaliteti", kazao je Akrapović, pa dodao:

"Neosporno imaju kvalitet na svim pozicijama, na nama je da se suprostavimo tome, da pokažemo pravo lice koje smo vidjeli u domaćim utakmicama i da zaboravimo negativne stvari. Gledamo samo pozitivno naprijed, to želim igračima usaditi u glavu, da je sve moguće, zašto ne i pobjeda protiv Zrinjskog."

Akrapović je govorio i o igračkom kadru svoje ekipe, te je otkrio na koje igrače će moći računati sutra protiv Plemića, a na koje neće.

"Situacija je malo otežavajuća, imamo Amoaha koji je i prije Zvijezde imao neke probleme u muskulaturi, Charles Bismark se vraća treningu, da li će biti sutra nekih minuta ili ćemo ići na sigurno za utakmicu protiv Veleža to ćemo odlučiti u zadnjim momentima. Svi ostali igrači su ok", zaključio je Akrapović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...