AKRAPOVIĆ NAJAVIO UTAKMICU PROTIV SLOGE: "Dat ćemo sve od sebe i idemo optimistično" (VIDEO)

Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 14:00.

  • Sport

  • 06. Apr. 2024  

  • 0

Željezničar će u okviru 25. kola WWin Lige BiH gostovati Slogi.

Utakmicu je najavio šef struke, Bruno Akrapović.

"Ne osvrćemo se, gledamo naprijed. Kažnjeni igrači su se priključili, igrači koji su bili povrijeđeni rade dobro. Jedini koji nam fali je Amoah sa žutim kartonima. Za Bismarka ćemo vidjeti u kojoj je fizičkoj spremi, da li može da nam pomogne bar malo. Ostali igrači su radili dobro, radili smo i mi treneri sa njima da se oporave psihički najviše jer su zaslužili više u ovoj zadnjoj utakmici.

To je bio fokus ove sedmice da ih podignemo moralno, da vjeruju u sebe da pokažu kvalitetu. Igramo protiv jedne ekipe koja je skupila dosta bodova, nadam se da su se dosta istrošili u kup utakmici i da mi možemo poentirati. Dat ćemo sve od sebe i idemo optimistično", kazao je Akrapović.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 14:00 sati uz direktan prenos na Areni Sport.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...