"BOŽIJI MLINOVI MELJU POLAKO, ALI PRAVEDNO": Profil osumnjičenog za ubistvo male Danke preplavljen porukama građana - "Monstrume, čudovište…"

Kako stoji u komentarima, Janković je okarakterisan riječima poput „monstrum“, „ubica“, „ljigavac“, „čudovište“. 

  • Hronika

  • 05. Apr. 2024  

  • 1

Poslije 10 dana potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora uhapšena su dvojica radnika JKP Vodovod, Srđan Janković i Dejan Dragijević zbog sumnje da su djevojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno tijelo stavili u automobil marke „fijat“ i bacili na deponiju, prenosi Alo.ba.

Građane Srbije, ali i regiona, duboko je potresla ova tragična vijest i izazvala niz reakcija na monstruozni čin. Na profilu jednog od osumnjičenih za ubistvo djevojčice, Srđana Jankovića, građani su ispisali niz poruka osuđujućeg karaktera.

Kako stoji u komentarima, Janković je okarakterisan riječima poput „monstrum“, „ubica“, „ljigavac“, „čudovište“. 

Ranije danas, objavljeno je da osumnjičeni za ubistvo djevojčice Danke Ilić, Srđan Janković i Dejan Dragijević bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Još nije poznato da li imaju izabrane advokate ili će im se branioci dodijeliti po službenoj dužnosti. Njima je već određeno zadržavanje, a djelo za koje se terete je teško ubistvo za šta je zaprijećena doživotna kazna zatvora.

Podsjetimo, dvogodišnja djevojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom, a poslije 10 dana potrage za njom uhapšena su dvojica radnika JKP Vodovod, Srđan Janković i Dejan Dragijević zbog sumnje da su djevojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno tijelo stavili u automobil marke „fijat“ i bacili na deponiju.

Prema riječima ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, njih dvojica su priznali krivično djelo i detaljno ispričali šta se desilo kobnog dana, a policija i dalje traga za tijelom, jer je ono, prema njihovim riječima premješteno sa deponije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...