KAD OBUĆA IZ CIPELA IZBACI KONAKOVIĆA: "Poručujem da Dino treba malo manje glumiti Tita, a sve to na štetu..."

(...) vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 08. Maj 2024  08. Maj 2024

  • 2

"Zastrašujuća je činjenica da naš ministar vanjskih poslova u jeku borbe za usvajanje rezolucije UN-a o najvećoj rani Bošnjaka na svojim službenim kanalima komunikacije piše o nadimcima i po ko zna koji put demonstrira zabrinjavajuću dozu paranoje", navela je delegatkinja Doma naroda Federacije Bosne i Hercegovine Aida Obuća.

"Elmedin Konakovic je jedini lider aktualnog režima koji jednako sebe pronalazi u rječima predsjednik ali i izdajnik, dok neumorno izvodi pozorišne monologe pokušavajući se proicirati kao lider ni manje ni više nego naroda čiji međunarodni ugled narušava od svog dolaska na političku scenu", navodi Obuća:

"Suočena sa sve većom količinom dostupnih informacija o ovom političkom amateru prethodno navedeno i ne dolazi kao iznenađenje s obzirom na to da je prvu izdaju već počinio u svojoj porodici dajući njihove lične podatke 'grupi građana' sa adresom u Dubaiju. Tako omogučivši da upravo najveća čovjekova vrijednost postane predmet u punom smislu narko trgovine."

Imala je i savjet za ministra vanjskih poslova.

"Tako da pored svih organizovanih parada, 'brige' za narod, izbornih zakona, EXPO-a i 'pravednih' progona neistomišljenika poručujem da Dino treba malo manje glumiti Tita, a sve to na štetu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine", zaključuje ona.  

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...