ŠOVINISTIČKI ISPADI ALEKSANDRA ŠAPIĆA: “Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika, jer nećemo da se stidimo…”

Postoji li uopšte osoba nesrpske nacionalnosti kandidat za gradonačelnika Beograda, ili su uvijek to bili samo Srbi, to Šapić u šovinističkom ispadu nije objasnio

  • Regija

  • 10. Maj 2024  10. Maj 2024

  • 5

"Izuzetno je važno da svi budemo jedinstveni. Važno nam je jedinstvo i našoj stranci i koaliciji, ali i ovdje u Lazarevcu, u Beogradu, kao i u čitavoj Srbiji. Naša zemlja i narod proživljavaju jedan od najtežih momenata još od bombardovanja '99. godine i treba da učinimo sve kako bi olakšali predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog borbe koju vodi. Tu borbu ne vodi zbog sebe, ni zbog nas koji smo se ovdje skupili, već za bolje sutra svih nas i naše djece. Vodi je da naša djeca ne bi sutra imala teg oko vrata koji će ih unazaditi i koji nam ne bi dozvolio da budemo ono što jesmo. Živimo u momentu u kom čitav srpski narod mora pokazati jedinstveni i zato ovi izbori jesu daleko više od lokalnih", kazao je Aleksandar Šapić, predsjednik Privremenog organa grada Beograda, na mitingu koalicije "Aleksandar Vučić – Beograd sutra" u Lazarevcu.

Ponovio je da Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika.

"Beograd mora da ima srpskog gradonačelnika i srpsku vlast, Lazarevac treba da ima srpskog predsjednika opštine, kao što imamo srpsku vladu, srpskog premijera i srpskog predsjednika. Ne zato što smo šovinisti koji ne poštuju ljude druge nacije ili vjere, već zbog toga što nećemo da se stidimo i da se snebivamo ko smo i šta smo i za koga treba da se borimo. Zato treba da budemo jedinstveni, da pomažemo jedni drugima, ali i da pokažemo toleranciju prema onima koji žele da nas na svakom koraku isprovociraju", kazao je Šapić, prenosi Telegraf.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...