HISTERIJA U VUČIĆEVIM REDOVIMA: „Slobodna Bosna“ razbjesnila režimski tabloid, pljušte uvrede zbog teksta o predsjedniku Srbije...

Nije ovo prvi put da se na račun „Slobodne Bosne“ redaju „epiteti“ iz beogradske centrale, znamo da istina boli, stoga i ne čudi histerija iz Vučićevih redova.

  • Regija

  • 23. Maj 2024  

  • 26

„Udruženi u mržnji prema Vučiću i napadu na Srbiju! Islamistička Slobodna Bosna svira, Šolakovski Danas igra“, piše tabloid Informer, režimsko glasilo pod patronatom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

-Pre dva dana je islamistička Slobodna Bosna napisala bolestan tekst o tome da je Aleksandar Vučić učestvovao u “genocidu”, a danas je to odmah spremno dočekao opozicioni Danas.

Sasvim je jasna koordinacija i jasno je ko je glavni target - Aleksandar Vučić!

Jer Vučiću nikada neće oprostiti što je celom svetu proteklih meseci sasuo istinu u lice, Vučiću neće oprostiti što se lavovski bori za istinu i odbranu svog naroda i svoje države, Vučiću neće oprostiti što smo istinom i moralno već pobedili i pre današnjeg glasanja u UN o Rezoluciji o Srebrenici, bez obzira kakav formalni rezultat bio. Da je ćutao, pognuo glavu, ili "pobegao u Rumuniju" kao neki, dok stvari ne prođu, svi bi ovi Vučića obožavali. A ovako, Vučić je od danas i od pre dosta vremena unazad, ali od danas posebno, meta broj jedan i tako će mu biti dok god hoda zemljom, piše režimski Informer, urednika Dragana J. Vučićevića, inače intimusa predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dragan J. Vučićević kolumna dosta zločina - Informer.rsVUČIĆEVIĆ I VUČIĆ

Nije ovo prvi put da se na račun „Slobodne Bosne“ redaju „epiteti“ iz beogradske centrale, znamo da istina boli, stoga i ne čudi histerija iz Vučićevih redova.

Tekst koji je razbjesnio Vučićev Informer pročitajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...