U UTORAK SJEDNICA VIJEĆA MINISTARA: O sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, prijemu kadeta u policijske agencije...

Predlagač je Ministarstvo sigurnosti BiH.

  • Vijesti

  • 24. Maj 2024  

  • 0

Sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine zakazana je za utorak, 28. maja, a na dnevnom redu je prijedlog odluke o imenovanju radne grupe za izradu prijedloga pravilnika o sprovođenju Zakona o sprječavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti.

Predlagač je Ministarstvo sigurnosti BiH.

Ovo ministarstvo je predlagač i odluke o utvrđivanju plana prijema kadeta u policijske agencije na nivou institucija BiH u 2024. godini.

Na dnevnom redu je prijedlog odluke o odobravanju sredstava tekuće budžetske rezerve Budžeta institucija i međunarodnih obaveza BiH za ovu godinu, te izvještaj o izvršenju Budžeta institucija BiH za prošlu godinu, saopšteno je iz Vijeća ministara.

Pred ministrima će se naći i izvještaji o radu institucija Vijeća ministara BiH, kao i prijedlog pravilnika o službenim vozilima za specijalizovane namjene Tužilaštva BiH.

Na dnevnom redu su i prijedlozi odgovora na poslanička pitanja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...