Ekonomija
SVE SKUPLJI ŽIVOT U BiH: Potrošačka korpa dostigla 3.178 KM
Prije 5 min0
Ovo je recept kojem se mnogi vraćaju...
Gastro
07. Okt. 2024 07. Okt. 2024
0
Danas pravimo makarone na sicilijanski način. Nije komplikovano, jako je ukusno i sve možete pripremiti za nešto više od pola sata.
Sastojci:
400 g makarona,
400 g zrelog paradajza,
300 g patlidžana,
4 kašike maslinovog ulja,
bijeli luk,
bosiljak,
peršun,
so, biber,
1 kašika začina.
Priprema:
Posluživanje:
Tople makarone na sicilijanski način pospite ribanim parmezanom i poslužite.
Ekonomija
SVE SKUPLJI ŽIVOT U BiH: Potrošačka korpa dostigla 3.178 KM
Prije 5 min0
Sport
USPJEŠAN VIKEND ZA BIH TENISERE: Andrej Nedić u sjajnoj igri osvojio jak ITF-ov turnir u Kiseljaku
Prije 8 min0
Politika
OGNJEN BODIROGA ISKRENO: "Vlast u Republici Srpskoj opstaje na manipulacijama i korupciji"
Prije 8 min0
Svijet
PAKAO U TEHERANU: Izraelska avijacija gađa civilne ciljeve, veliki broj ubijenih i ranjenih, stižu stravični snimci... (FOTO, VIDEO)
Prije 10 min0
Gastro
NAPRAVITE MILLE-FEUILLE S JAGODAMA: Donosimo recept sa vikend-poslasticu, obavezno se upustite u ovo gastro-avanturu
13. Jun. 20250
Gastro
A MENI DANAS PAŠU STVARI LAGANE: Bogat povrtni umak, kremasti bešamel i slojevi sočnih...
14. Jun. 20250
Gastro
ZASLADITE VIKEND: Napravite ukusnu savijaču sa višnjama, i uživajte u svakom zalogaju
13. Jun. 20250
Gastro
SVAKOG PETKA ISPOČETKA: Danas pravimo izvrsne ćufte u paradajz sosu i ne zaboravite pire krompir… (VIDEO)
13. Jun. 20250
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.