MILO ODLUČIO DA JE BILO DOSTA: Dok je on "branio svetinje“ po Beogradu, interventna policija zakucala na vrata predsjedniku „Prave Crne Gore“…

Predsjednik "Prave Crne Gore" Marko Milačić objavio je da je tokom noći u njegovu kuću došla interventna policija i desetak policajaca u civilu

  • Regija

  • 26. Jan. 2020  

  • 1

"Ovo je diktatura, dok se nalazim van zemlje porodicu mi je u toku noći posjetila interventna policija", objavio je Milačić na Facebooku.

Milačić je naveo da se nalazi u Beogradu zbog skupa podrške u „odbrani svetinja“, poručivši da uskoro dolazi da "se vide oči u oči".

Više osoba sinoć je uhapšeno, a tri policajca i više građana je povrijeđeno kada je u podgoričkom naselju Zlatica policija bacila suzavac među građane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...