POTVRĐENO PISANJE "SLOBODNE BOSNE": Damir Mašić vjenčao fitness trenericu!

Predsjednik Kantonalog odbora SDP-a Damir Mašić danas se vjenčao u Sarajevu, a nakon što se prethodno rastavio od svoje bivše supruge

  • Mini market

  • 31. Mar. 2020  31. Mar. 2020

  • 3

Nova supruga Damira Mašića je izvjesna fitness trenerica, s kojom je bio u vezi već dulje vremena.

Prije nekoliko mjeseci, "Slobodna Bosna" je objavila vijest da je Mašić u vezi sa fitness trenericom, koja mu je danas postala zakonita supruga, a uvrijeđeni Damir Mašić je tada tužio "Slobodnu Bosnu" i tražio finansijsku odštetu za navodno pretrpljeni bol. Osim Mašića, "Slobodnu Bosnu" su tužili još neki funkcioneri SDP-a, tražeći također finansijsku odštetu za vijest, koja je, ispostavilo se, potpuno tačna. 

Dan nakon što je "Slobodna Bosna" objavila tekst pod naslovom "Seks skandal potreba SDP", Damir Mašić je uputio demantij i najavio tužbu protiv "Slobodne Bosne". U svom navodnom demantiju napisao je sljedeće:

"Posljednjih mjeseci u svojim tekstovima koji u pravilu obiluju dezinformacijama, a koje objavljujete o meni i o SDP-u, vodite neviđenu medijsku harangu i pokušaj javnog linča. U principu na gluposti i laži ne reagujem, te do sada to nisam nikada uradio. Međutim, današnji tekst je kap koja je prelila ionako punu čašu.

Zbog svih neistina, zlonamjernih i brutalnih laži KOJE SA GNUŠANJEM ODBACUJEM I DEMANTUJEM U POTPUNOSTI, a koje ste iznijeli u današnjem tekstu 'Seks skandal potresa SDP', ovim putem vas obavještavam da ćete na nadležnom sudu konačno morati položiti račune.

U skladu sa zakonom od vas tražim da moj demantij odmah objavite na naslovnici vašeg portala, a mi se vidimo na sudu."

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...