UNATOČ ZABRANI OKUPLJANJA ZBOG PANDEMIJA KORONAVIRUSA: U Velikoj Kladuši migranti igrali fudbal sa lokalcima

Skupovi u BiH su zabranjeni kao i sportska događanja, a izbjeglice iz Sirije i stanovnike Velike Kladuše to nije briga pa su zaigrali fudbal na terenu NK Krajišnik.

  • Društvo

  • 04. Apr. 2020  

  • 0

Bosna i Hercegovina do danas broji 614 zaraženih koronavirusom, 27 oporavljenih i 18 smrtnih slučajeva. Većina stanovništva je zatvorena u svojim kućama, ali ima i onih koji se ne boje virusa koji hara svijetom, piše Index.hr.

Skupovi u BiH su zabranjeni kao i sportska događanja, a izbjeglice iz Sirije i stanovnike Velike Kladuše to nije briga pa su zaigrali fudbal na terenu NK Krajišnik. Policija nije reagirala i rastjerala okupljene, ali sigurno će povećati patroliranje nakon što je ova vijest obišla regionalne medije.

U Hrvatskoj se još niko nije sjetio da zaigra fudbal unatoč lijepom vremenu, a u Srbiji itekako neće jer svaki izlazak iz kuća policija kažnjava pritvorom. Tako je prošao i fudbaler Aleksandar Prijović kojeg je policija uhvatila da krši policijski sat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...