HOPA - CUPA U KREVETU: Victoria otkrila pikanterije iz intimnog života s Davidom Beckhamom, a onda se oglasio on…

Victoria Beckham otkrila je gotovo sve o svom seksualnom odnosu sa suprugom Davidom, kao i o njegovom „blagu“ koje skriva u donjem vešu

  • Show

  • 21. Apr. 2020  

  • 0

Iako su Beckhamovi u braku 21 godinu, imaju četvero djece, iskre i dalje frcaju između Victorije i Davida. Kad su prohodali bivša Spajsica i nogometaš budili su nevjerovatan interes, javnosti, a Victoria nije štedjela na opisima iz njihove spavaće sobe.

Tako je otkrila da su u prvom bračnom domu, imanju u Hertfordshireu koju su nazvali Palača Beckingham, imali specijalnu sobu za igrice. "Postoji soba koja izgleda kao boudoir kurtizane, s printom leoparda posvuda i ogledalima na plafonu", otkrila je ona.

Također je otkrila i šta rade u tom krevetu, jer kako je otkrila Victoria, u njihovom krevetu baš se mnogo i ne spava.

"Idem u krevet s Davidom Beckhamom svake noći, tako da znate bilo bi krivo reći da 'spavam'".

Svakim intervjuom Victoria bi otkrila sve više, tako je za magazin Allure opisala i šta nosi, odnosno ne nosi za druženje u krevetu.

"Imam običaj ne nositi ništa. Ali David mi je kupio te male komplete u Agent Provocateur…", detaljno je ispričala. A kada je David osvanuo u reklami za Armani, svi su gledali samo jednu stvar.

"Ogroman je. Enorman, golem. Da ja izgledam tako isto bih hodala po ulici u gaćicama", bodrila je supruga i dodala da je ponosna što i dalje imaju dobar seksualni život.

"Stvarno ima velikog, ima. Možete to vidjeti u reklami. To je sve njegovo. Kao traktorski auspuh", slikovito je opisala Victoria.

Bivši nogometaš za Elle magazin diplomatski se izvukao: "Bez komentara! Slažem se sa svime što kaže moja žena".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...