VICTORIA BECKHAM OSTALA BEZ TEKSTA: "Šokiralo me što je od mene tražio, a dva mjeseca prije toga sam rodila" (FOTO)

Modna dizajnerica je rekla da je i njezina majka izgubila na težini nakon poroda, napomenuvši da "to ne znači da imate poremećaj prehrane". Progovorila je i o tome koliko su se mediji u to vrijeme fokusirali na njezinu težinu i fizički izgled.

  • Show

  • 30. Jun. 2022  30. Jun. 2022

  • 0

Modna dizajnerica Victoria Beckham (48) progovorila je o situaciji kada su je zamolili da stane na vagu na televiziji uživo samo dva mjeseca nakon što je sa suprugom Davidom Beckhamom (47) dobila prvo dijete.

Riječ je o emisiji britanskog televizijskog voditelja Chrisa Evansa 'TFI Friday' u kojoj je gostovala 1999., prenosi Daily Mail.

 Costume Institute Gala - New York (Foto: /Press Association/PIXSELL)

Evans ju je pohvalio što je izgledala fantastično nakon što je rodila, a zatim ju je upitao kako se uspjela vratiti u formu.

Nakon što je dizajnerica rekla da nije vježbala, voditelj ju je upitao 'je li joj se težina vratila na normalu?', a Victoria je rekla da je, međutim, Evans je pitao 'može li provjeriti' i izvadio vagu. 

"I natjerao me da stanem na vagu da me izvaže. Možete li zamisliti da to radite danas?", nastavila je Victoria.

"50 kilograma uopće nije loše, zar ne?", rekao je Evans. 

Modna dizajnerica je rekla da je i njezina majka izgubila na težini nakon poroda, napomenuvši da "to ne znači da imate poremećaj prehrane". Progovorila je i o tome koliko su se mediji u to vrijeme fokusirali na njezinu težinu i fizički izgled.

GQ Men of the Year Awards  2019 (Foto: Keith Mayhew/Landmark Media / IPA)

"Bila sam "Debela Posh", bila sam "Kostur Posh". Nakon što sam dobila Brooklyna, pojavila se fotografija koja je pokazivala na svaki pojedini dio mog tijela gdje sam se morala usredotočiti na gubitak težine", prisjetila se, prenosi 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...