OBJAVLJEN SNIMAK HAPŠENJA U BIJELJINI: Uz Tijanu Ajfon bio i poznati sudija, koristio je seksualne usluge... (VIDEO)

Akciju su izveli službenici Policijske uprave Bijeljina u saradnji s Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova za organizovani i teški kriminalitet.

  • Hronika

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Poznati slovenski nogometni sudija Slavko Vinčić priveden je jučer u Bijeljini.

On je ove sezone sudio tri utakmice Lige prvaka, a bio je jedan od muškaraca koji je trebalo da koriste seksualne usluge Tijane Ajfon i njene tri prijateljice. Slovenski mediji pišu da Vinčić nije bio organizator, već isključivo jedan od gostiju zabave i priveden je kao svjedok pa pušten.

Akcija su, inače, izveli službenici Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova za organizovani i teški kriminalitet. Uhapšeno je 16 osoba za koje se sumnja da pripadaju međunarodnoj kriminalnoj grupi.

U vikendici su pripadnici policije zatekli 26 muškaraca i devet žena, a pronađeni su oružje i droga.

"U pretresu vikendice te skupocjenih vozila koja su osumnjičeni koristili, pronađeno je i oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina, medicinska droga, 10 pištolja, tri pancira, više od 20.000 maraka u raznim valutama, telefoni, laptopi...", saopštila je PU Bijeljina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...