SANDRA AFRIKA DOŽIVJELA PEH U EMISIJI UŽIVO! Ni slutila nije da će joj se to DESITI, pocrvenjela je od STIDA! (VIDEO)

Pjevačica Sandra Afrika doživjela je peh u emisiji uživo. Pjevačica je zaboravila da isključi zvuk na mobilnom telefonu pa joj je zazvonio usred emisije.

  • Estrada

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

U "Novom jutru" gostovala je pjevačica Sandra Afrika, koja je na samom početku govorila o tome kako se ponašala tokom protekla dva mjeseca u izolaciji.

"Čuvali smo se, sve je bilo kako treba, nosili smo maske...", rekla je Sandra.

FOTO: PRINTSCREEN/NOVO JUTRO

Međutim, Afrika je zaboravila da ugasi zvuk svog mobilnog telefona, a u jednom momentu tokom gostovanja stigao joj je SMS pa joj je zbog toga bilo neprijatno.

Istog momenta pjevačica je počela da se izvinjava i govori da je zaboravila da ugasi zvono, a voditelji su joj poručili da se ne brine.

"Ja sam zaboravila da ugasim zvono, izvinjavam se", rekla je Sandra Afrika u emisiji "Novo jutro".

"Nema veze. Super je sve", rekla joj je Dea.

"Ništa se ne čuje, ništa strašno", dodao je Sarapa.

Kurir.rs / M.M.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...