KAKO JE JEDAN OGLAS NA INTERNETU PODIGAO VELIKU PRAŠINU: Prodaje se BMW koji je 23 godine stajao u izlogu, a tek kad vidite cijenu…

Ovo je model 740i s 4,0-litrenim V8 motorom i 286 KS.

  • Auto

  • 14. Jun. 2020  15. Jun. 2020

  • 0

Mjenjač je s 5 brzina, automatski, a početna cijena je 43.900 eura. Jedan od najatraktivnijih BMW-a, serija 7 E32, zaslužna je za veliki uzlet njemačke kompanije. Primjerak iz 1992. godine sad se prodaje u idealnom stanju i sa samo 775 prijeđenih kilometra. Čini se da je prije 28 godina kupac iz Velike Britanije naručio ovaj automobil iz jednog njemačkog salona. No, prije isporuke kupac je preminuo.

Nakon toga automobil je u salonu proveo 23 godine prije nego što je prodan jednom Poljaku. Novi vlasnik nije ga previše eksploatirao što se vidi po odličnom stanju vozila, kako izvana tako i iznutra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...