O OVOME BRUJI ITALIJA: Ante Rebić potpisao petogodišnji ugovor i riješio pitanje egzistencije…

Prije toga je u karijeri odigrao 100 utakmica za Frankfurt, a već je igrao na Apeninskom poluotoku, jer je u prošlosti bio član Fiorentine i Verone.

  • Sport

  • 13. Sep. 2020  

  • 0

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić potpisao je ugovor s Milanom do 2025. godine, objavio je italijanski velikan

Rebić je prošle sezone igrao za „Rossonere“ kao posuđeni igrač Eintrachta, no Italijani su nakon njegovih odličnih nastupa odlučili otkupili ugovor. Ovaj se posao finalizirao nakon što je Andre Silva otišao u suprotnom smjeru. Eintracht je, naime, otkupio njegov ugovor od Milana, a dio dogovora je bio da Rebić ostane na San Siru.

„AC Milan sa zadovoljstvom objavljuje trajno potpisivanje Ante Rebića iz Eintrachta nakon njegove posudbe u klubu prošle sezone. Ugovor s hrvatskim napadačem traje do 30. juna 2025. godine. Ante tako nastavlja svoj put u redovima Rossonera nakon što je tokom sezone 19/20. postigao 12 golova u 30 nastupa, završivši kao najbolji strijelac momčadi“, objavio je Milan.

Prije toga je u karijeri odigrao 100 utakmica za Frankfurt, a već je igrao na Apeninskom poluotoku, jer je u prošlosti bio član Fiorentine i Verone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...