LJUBAV PREKO GRANICE: Ante Rebić utjehu pronašao u zagrljaju prelijepe Mostarke…

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić našao se na udaru kritika, nakon što je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva.

  • Estrada

  • 11. Jul. 2021  

  • 0

Hrvatska se od takmičenja oprostila nakon poraza u osmini finala od Španije. Španci su nakon produžetaka uspjeli slaviti sa 5:3 i plasirati se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Rebić se našao na udaru kritika jer je kod gola Španije za 1:1 izašao s terena kako bi promijenio kopačke, a zbog toga ga je nakon meča kritikova i selektor Zlatko Dalić.

Već se uveliko špekuliše da Dalić više neće pozivati Rebića u reprezentaciju, a ponajviše zbog njegovog istupa na Instagramu gdje je isprozivao selektora, a zatim obrisao profil.

Rebić se trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj i čini se da nije previše zabrniut zbog statusa u reprezentaciji.

Hrvatski mediji pišu kako je Rebić pronašao utjehu u novoj djevojci, a riječ je o Mostarki Klari Pinjuh. Oni s prijateljima odmaraju u Mikonosu, a ona je objavila i story na kojem se vidi i Rebić.

Međutim, ubrzo nakon toga je zaključala profil, ali čini se kasno jer su hrvatski mediji već uveliko objavili da su ona i Ante u ljubavnoj vezi.

"Samozatajna Klara studirala je politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a 2019. godine sudjelovala je na Croatia Travel Festivalu na kojem je govorila o svojim putovanjima tijekom studiranja. Povremeno se uz studij bavila i modelingom", piše 24.sata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...