SVE BOLJA "ERGELA": Pogledajte šta voze japanski policajci (FOTO + VIDEO)

Oni su nedostižni.

  • Auto

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 0

U zemlji koja ima moćnu autoindustriju, moguće je da policijske snage voze ovakve automobile.

Japanski policajci sada su, zahvaljujući donaciji Lexusa, bogatiji za još jedan bolid. U njihovu ergelu stigao je Lexus LC 500, čije je ključeve predao prvi čovjek kompanije Kazuo Nakamura.

Automobil je dan na korištenje policajcima prefekture Tochigi, koja ima dugu tradiciju korištenja japanskih bolida. U njihovoj floti su bili automobili poput Honde NSX, Mazde RX-7, Nissana Skyline R34 i R33 te Subaru Impreze STi.

Prinova iz Lexusa, pokretana atmosferskim V8 motorom od gotovo 500 KS, koristit će se u svrhu održavanja reda na cestama. 

(Index Auto) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...