EDIN U CENTRU PAŽNJE: Italijani otkrili šta je Džeko rekao sudiji kod penala za Milan, pogledajte reakciju Krunića (FOTO)

U derbiju starih rivala vidjeli smo čak šest golova i čini se da je na kraju najrealnije bilo da oba kluba osvoje po bod. No, meč su obilježile i velike greške glavnog sudije Piera Giacomellija.

  • Sport

  • 27. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

On je prvo svirao nepostojeći penal za Romu, koja je, zahvaljujući tome, poravnala na 2:2, ali se ubrzo nakon toga "odužio" za grešku, jer je istu stvar uradio i na drugoj strani.

Giacomelli je svirao i nepostojeći penal za Milan, što je izazvalo bijes igrača Rome. Kapiten ovog tima Edin Džeko je žestoko negodovao zbog takve odluke, a italijanski mediji otkrili su i šta je Dijamant rekao glavnom sudiji.

"Šta je ovdje penal, šta? Šta više trebamo da uradimo da se odluke provjere", rekao je Džeko, kako piše Forzaroma.info.

Kod te situacije nastala je i sjajna fotografija kako Džeko u nevjerici gleda ka nebu dok sve to "sa strane" posmatra drugi bh. reprezentativac Rade Krunić.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...