PODRŠKA MIRSADU KUKIĆU U BANOVIĆIMA: Na automobilu išarani grafiti podrške PDA-u

PDA, Kuko, Babuka, samo su neke od riječi...

  • Politika

  • 03. Nov. 2020  04. Nov. 2020

  • 0

Slika koja se munjevito širi društvenim mrežama zabilježena je ovih dana u Banovićima, gdje na jednom automobilu su ispisane riječi podrške Mirsadu Kukiću, predsjedniku Partije demokratske akcije (PDA). Naime, na vozilu su ispisane riječi: PDA, Kuko, Mido, Babuka i slično.

U jeku kampanje za lokalne izbore koji će biti održani 15. novembra 2020. godine, političke stranke u BiH služe se raznim sredstvima, no ima i duhovitih načina promocije, što svakako pokazuje i slika ovog automobila zabilježena u Banovićima.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...