ČOVIĆ TVRDI;“MILIĆEVIĆ JE U ZADNJI TREN UVRŠTENA U OPTUŽNICU IZ NEČIJIH POLITIČKIH POTREBA”: Ministrica će dokazati svoju nevinost u slučaju "Respiratori"

Njoj se na teret stavlja optužba za nesavjestan rad.

  • Mini market

  • 05. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 1

Podizanje optužnice u aferi ‘Respiratori’ nije iznenadilo nikoga, ali je iznenađujuće da se na optuženičkoj klupi našla i ministrica financija Jelka Miličević.

Njoj se na teret stavlja optužba za nesavjestan rad, a predsjednik HDZ BiH Dragan Čović za RTV Herceg-Bosne je rekao kako nema nikakve sumnje da će ministrica Miličević dokazati svoju nevinost u ovom slučaju.

-Federalna ministrica financija Jelka Milićević u zadnji je tren uvrštena u optužnicu iz nečijih političkih potreba, poručio je lider HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović. Ističe kako ne sumnja da će vrlo brzo i lako dokazati svoju nevinost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...