„NE SAMO DA POSTOJE NEGO I NEKE VLADE KOMUNICIRAJU S NJIMA“: Bivši direktor svemirskih programa Ministarstva odbrane Izraela šokirao javnost tvrdnjama o vanzemaljcima…

Haim Eshed, nekadašnji direktor svemirskih programa izraelskog Ministarstva odbrane, zadužen među ostalima i za svemirsku sigurnost, nedavno je u javnost izišao s nevjerovatnom pričom.

  • HiTec

  • 14. Dec. 2020  14. Dec. 2020

  • 0

Prema tvrdnjama ovog 87-godišnjaka, vanzemaljci ne samo da postoje i ne samo da pojedine državne agencije znaju za njih, već su s njima i u kontaktu. Kaže kako su vanzemaljski predstavnici, koji su na Zemlju došli neidentificiranim letećim objektima, od ovozemaljskih vlasti (SAD-a) zatražili da s informacijama o njima ne izlaze u javnost, jer čovječanstvo za to još nije spremno.

Došljaci iz svemira na našoj planeti, navodno, provode eksperimente i čekaju da se ljudska vrsta dovoljno razvije kako bi bila spremna susresti se s njima i njihovom tehnologijom. Ako mu je vjerovati, Zemlja je posjetiocima iz svemira zanimljiva zbog velike količine vode te raznolike flore i faune.

Nakon ovog Eshedovog "otkrića", oglasili su se iz Bijele kuće i iz izraelskog Ministarstva odbrane. I jedni i drugi su negirali navode koje je Eshed iznio u nedavnom intervjuu, a stručna javnost ga je ubrzo "pokopala" argumentima. Ne postoje nikakvi dokazi da su ljudi u kontaktu s vanzemaljcima, slažu se svi službeni izvori te smatraju da je Izraelac ili željan pažnje ili je, jednostavno, mentalno "popustio" pod stare dane i zamijenio kakav SF film za stvarnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...