DRAGAN MEKTIĆ POSLAO PORUKU POLJOPRIVREDNICIMA: "Ako vam ja šta značim, biću uz vas...."

Podršku na Twitteru dao je poljoprivrednicima.

  • Ekonomija

  • 28. Dec. 2020  28. Dec. 2020

  • 0

Bivši ministar sigurnosti Dragan Mektić i danas je bio aktivan na društvenim mrežama.

Podršku na Twitteru dao je poljoprivrednicima.

”Moja bezgranična podrška poljoprivrednicima. Bez njih nam nema života, oni nas hrane, država guši naše proizvođače. Ako vam ja šta značim, biću uz vas. Idite do kraja”, poručio je Mektić poljoprivrednicima.

Ubrzo zatim se oglasio još jednim komentarom na izjave ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Borisa Pašalića da nema potrebe za protestima.

Mektić je napisao: “Tebi je ključni problem što su se poljoprivrednici iz RS i FBiH udružili zajedno. Pa, problemi su im zajednički, isti, ne mogu više ovako opstati. Svi se trebamo udružiti protiv ove bahate vlasti. Zajedno smo jači.”

Podsjećamo, danas su u Bosanskoj Gradišci održani mirni protest poljoprivrednika, koji traže da se zaustavi “nekontrolisani” uvoz i podrže domaći proizvođači.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...