MEKTIĆ O DODIKU: "Kod njega nema ništa ispod deset miliona, a nas pokušava zaje*ati pričom o..."

Bivši ministar sigurnosti Dragan Mektić ponovo je bio aktivan na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 0

Posljednja informacija o aferi "Ikona", prema kojoj se njena vrijednost procjenjuje na 12,5 miliona eura, izazvala je novu buru reakcija. Naime, ikona iz Luganjska, stara 300 godina, koju je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, prema pisanju BN TV-a, čiji se novinari pozivaju na izvore bliske Dodikovom kabinetu, vrijedna nevjerovatnih 12,5 miliona eura, bila je pohranjenu u depozitu Banke Srpske u stečaju, koja je preuzela bivšu UKIO banku.

Tu informaciju prokomentarisao je i Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, koji je, inače, aktivan na društvenim mrežama.

"Pa, kod njega nema ništa ispod deset miliona. A nas pokušava zaje*ati pričom o tračavih 200-300 EUR", napisao je Mektić na svom Twitter nalogu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...